Logo Goeree-Overflakkee
Voorontwerpwijzigingsplan Oudelandseweg 100 Ouddorp, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken bekend, dat in het kader van artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening met ingang van 3 oktober 2013 tot 15 november 2013 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis het voorontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt.

Het voorontwerpwijzigingsplan bestaat uit; een toelichting, planregels en verbeelding.

Het plangebied heeft betrekking op het perceel Oudelandseweg 100 in Ouddorp, kadastraal bekend gemeente Ouddorp, sectie H nummer 228. Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan, is het juridisch planologisch mogelijk maken van het vergroten van het agrarisch bouwvlak naar circa 1.75 hectare.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur (vrije inloop) en van 12.00 tot 17.00 uur (op afspraak). Het bestemmingsplan is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven