Logo Gennep
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Vensestraat 57 Ven-Zelderheide’, Gennep

Burgemeester en wethouders van Gennep maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Gennep op 23 september 2013 heeft besloten tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Vensestraat 57 Ven-Zelderheide’.

Dit bestemmingsplan maakt de vestiging van een dakdekkersbedrijf op de locatie van de voormalige manege ‘Waldzicht’ aan de Vensestraat 57 te Ven-Zelderheide mogelijk.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 3 oktober 2013 gedurende 6 weken (dus tot en met woensdag 13 november 2013) voor iedereen ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via (0485) 494141 bij het Omgevingsloket van de gemeente Gennep.

Verder is het bestemmingsplan te raadplegen:

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan ‘Vensestraat 57 Ven-Zelderheide’ zijn geen zienswijzen ingediend.

Daarom kan van vrijdag 4 oktober 2013 tot en met donderdag 14 november 2013 tegen het vaststellingsbesluit slechts beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van vrijdag 15 november 2013. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Gennep, 2 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven