Logo Rhenen
Ontwerpbeschikking bouwvergunning De Dijk naast 13, Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de ontwerpbeschikking bouwvergunning voor het perceel De Dijk naast 13 te Rhenen in het kader van de Woningwet (Ww) en Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Inzien

De ontwerpbeschikking bouwvergunning ligt van donderdag 7 februari 2013 tot en met woensdag 20 maart 2013 voor eenieder ter inzage.

  • de ontwerpbeschikking bouwvergunning is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel > Ter inzage;

  • een analoge (papieren) exemplaar van de ontwerpbeschikking bouwvergunning is op dinsdag en donderdag van 9.00u tot 12u zonder afspraak en op de overige dagen alleen op.afspraak in te zien aan de balie van team Vergunningen in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl

Zienswijzen

Tegen deze ontwerpbeschikking bouwvergunning kan eenieder gedurende zes weken, derhalve van donderdag 7 februari 2013 tot en met woensdag 20 maart 2013, zienswijzen indienen (art. 46, lid 3 Ww jo art. 3.11, lid 1, sub d Wro jo afd. 3.4 Awb).

Schriftelijke zienswijzen kunnen naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van "Zienswijze ontwerpbouwvergunning De Dijk naast 13” worden gestuurd. Een zienswijze dient te worden ondertekend en tenminste de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum, een omschrijving van de ontwerpbeschikking waartegen de zienswijze naar voren wordt gebracht en de argumenten tegen de ontwerpbeschikking te bevatten. Gedurende de zienswijzenperiode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt, op afspraak, een hoorzitting georganiseerd. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Marriëlle Cornelisse, medewerker ruimtelijke ordening, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl. (niet aanwezig op donderdag en vrijdag).

Naar boven