Logo Eersel
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Den Bijert 1, Wintelre, Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • Afwijken bestemmingsplan

  • Kappen

  • Milieu

  • Bouwen

De ontwerpbeschikking heeft betrekking op het veranderen van de verwerkingscapaciteit van de mestverwerkinginstallatie aan het adres Den Bijert 1 in Wintelre.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 3 oktober 2013 gedurende zes weken en dus tot en met woensdag 13 november 2013 ter inzage bij de gemeentebalie van het gemeentehuis in Eersel.

Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, kunnen hiervoor een afspraak maken met de heer A. Bakker van team Vergunningen, te bereiken via (0497) 531300. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven