Logo Harlingen
Verzoeken om afwijken bestemmingsplan Kimswerderweg 21 te Harlingen en Haulewei 24 te Wijnaldum, Harlingen

Burgemeester en Wethouders van Harlingen maken bekend dat een tweetal verzoeken om af te wijken van het bestemmingsplan zijn ontvangen. Het betreft verzoeken:

  • voor het verbouwen van het pand Kimswerderweg 21 (Cocosfabriek) te Harlingen tot 14 zorgappartementen;

  • voor het uitbreiden van het pension Veldzigt, Haulewei 24 te Wijnaldum waarbij het aantal blokhutten wordt vergroot en het pand Haulewei 24a bij het bedrijf wordt getrokken.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens aan bovengenoemde aanvragen medewerking te verlenen en af te wijken van het bestemmingsplan. De bouwplannen en bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 september 2013 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage in het stadskantoor De Groenlandsvaarder, Voorstraat 35 te Harlingen.

Een ieder kan schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de voornemens medewerking te verlenen tot en met 6 november 2013 naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen hiervan wordt gekozen, kan men bellen naar de sectie ruimtelijke ordening van onze gemeente (tel. 0517-492279).

Naar boven