Logo Horst aan de Maas
Vaststelling wijzigingsplan ‘Ulfterhoek 20 Sevenum’, Horst aan de Maas

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maakt bekend dat er een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied” ter inzage ligt voor:

  • De vergroting van de bestemming “Agrarisch – bouwkavel, intensieve veehouderij” ten behoeve van de verplaatsing van twee sleufsilo’s bij het varkensbedrijf op de percelen kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie S, nummers 97 en 98, plaatselijk bekend Ulfterhoek 20 in Sevenum.

Burgemeester en wethouders hebben op 17 september 2013 met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening besloten het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Buitengebied” te wijzigen middels vaststelling van het wijzigingsplan “Ulfterhoek 20 Sevenum”.

Ter inzage

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied” ligt met ingang van vrijdag 4 oktober 2013 tot en met 14 november 2013 tijdens de kantooruren ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 te Horst. De informatiehoek is geopend van maandag 8.30 uur tot 20.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met ingang van 4 oktober 2013 ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl .

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Een belanghebbende, die tijdig zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort tenminste totdat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Horst, 3 oktober 2013.

Naar boven