Logo Apeldoorn
Vastgesteld bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden herstelplan, Apeldoorn

Vanaf 3 oktober 2013 ligt gedurende 6 weken ter inzage het bij raadsbesluit van 19 september 2013 vastgestelde bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden herstelplan met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1193-vas1 . Het plan betreft aanpassing van de bestemming van drie percelen als gevolg van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden. Het betreft het volgende:

  • 1. ongenummerd perceel aan de Pelikaanlaan, naast nr. 39

    Aan de bestemming Wonen van dit perceel is een bouwvlak voor één vrijstaande woning toegevoegd.

  • 2. Perceel Hofveld 2

    Het perceel was bij de vaststelling buiten bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden gelaten. In dit bestemmingsplan heeft het, net als in het ontwerp van bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden, de bestemming Gemengd – 3 met de aanduidingen horeca en casino gekregen.

  • 3. Perceel Arnhemseweg 341

    Aan de bestemming Gemengd – 2 is de aanduiding horeca toegevoegd.

Zoals in de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is bepaald, is geen ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage gelegd, waardoor geen zienswijzen konden worden ingediend. De gemeenteraad heeft bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Om deze reden kan iedere belanghebbende beroep instellen.

Tot en met 14 november 2013 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage .

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het digitale bestemmingsplan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis.

Openingstijden Omgevingsloket:

  • vrije inloop: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12 uur en op donderdagavond van 17.30 tot 19.30 uur.

  • op afspraak: maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en dinsdag- en donderdagavond van 17.30 tot 19.30 uur.

    Een afspraak kunt u maken via onze website of door tijdens kantoortijden te bellen met 14055.

Apeldoorn, 2 oktober 2013

Naar boven