Logo Ommen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Woestendijk 1 en 2, Witharen’, Ommen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken bekend, dat gedurende 6 weken vanaf donderdag 3 oktober 2013 tot 14 november 2013 het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Woestendijk 1 en 2, Witharen” met de hierbij behorende stukken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan is elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl alsmede op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Ook is het plan, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis in Ommen, telefoon 14-0529

Ligging en zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Woestendijk 1 en 2 in Witharen. Het plan omvat het bundelen van hoveniersactiviteiten, grondgebonden agrarische activiteiten en ondergeschikte loonwerkactiviteiten, in combinatie met een zorgvuldige landschappelijke inpassing op het perceel. Bij het ontwerpplan hoort o.a. een inrichtingsplan dat is bijgevoegd in de bijlagen.

Indienen van zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd aan: de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Voor een mondelinge zienswijze kan binnen de termijn van ter inzage legging een afspraak gemaakt worden, telefoon 14-0529

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven