Logo Oost Gelre
Voorontwerp bestemmingsplan ‘kern Mariënvelde 2013’, Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan “Kern Mariënvelde 2013” met ingang van 4 oktober 2013 gedurende 2 weken voor iedereen ter inzage ligt.

Ligging en begrenzing plangebied

Op onderstaand kaartje is het plangebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft globaal aangegeven.

Inzien van het plan en de mogelijkheid tot inspraak

Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Daarnaast kunt u de toelichting, de regels en de verbeelding op de plankaart van het bestemmingsplan vinden op de website van de gemeente Oost Gelre www.oostgelre.nl onder de sneltoets ‘Ruimtelijke plannen’.

Gedurende de inzagetermijn van 4 oktober t/m 17 oktober 2013 kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een inspraakreactie geven over het voorontwerp bestemmingsplan. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, Postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Voor het mondeling naar voren brengen van een inspraak reactie of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Rondeel via (0544) 393482 of via n.rondeel@oostgelre.nl.

Inloop-middag

Op donderdag 10 oktober van 16.00 uur tot en met 18.00 uur organiseren we een inloopmiddag over dit nieuwe bestemmingsplan bij café Wieggers, Waalderweg 16 te Mariënvelde. Tijdens deze inloop kunt u het voorontwerp bestemmingsplan ‘Kern Mariënvelde 2013’ inzien, u laten informeren en via reactieformulieren uw reactie op het voorontwerp bestemmingsplan geven.

U wordt hierbij van harte uitgenodigd.

Naar boven