Logo Kampen
Vastgesteld bestemmingsplan Multisportterrein Schansdijk, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 19 september 2013 het bestemmingsplan “Multisportterrein Schansdijk Kampen”, met de ID-code NL.IMRO.0166.00991136-VB01 , ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat de Kamper Wieler Club op een nieuwe locatie wordt gevestigd langs de Schansdijk. Hierbij wordt de voormalige stortplaats onderdeel van de nieuwe accommodatie en heringericht. Tevens zullen de gronden gelegen tussen de voormalige stortplaats en de N50 worden ingericht voor de accommodatie met onder andere een fietscrossbaan, wielerbaan, clubgebouw, beheerderswoning en parkeervoorzieningen. Met het bestemmingsplan wordt ook mogelijk gemaakt dat modelvliegclub Cumulus en de hondenverenigingen definitief in het plangebied kunnen worden gevestigd. Het plangebied is gelegen in de noord-westelijke oksel van de N50/N307 (Flevoweg). De Schansdijk vormt de plangrens in het zuidwesten.

Het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 2 oktober 2013 zes weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis. Het plan is ook in te zien via www.kampen.nl/bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzage ligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad van Kampen hebben ingebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven