Logo Bernisse
Kennisgeving vaststelling bestemmingsplan Farm Frites e.o., Bernisse

Het college van Burgemeester en Wethouders van Bernisse maakt op grond van artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 17 september 2013 het bestemmingsplan ‘Farm Frites e.o.’ heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan ‘Farm Frites e.o.’

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de aanpassing van de bedrijfsvoering van Farm Frites conform de reeds eerder verleende vrijstellingen. De gronden waarop aanvankelijk de aanleg van de golfbaan was voorzien zijn in het bestemmingsplan, conform de huidige situatie, agrarisch bestemd.

Het plangebied wordt begrensd door de gemeentegrens van Hellevoetsluis en het Kooisteebos in het noordwesten, de Ravenseweg, het Trambaanpad (fietspad nr. 72) en de grens van de bebouwde kom van Oudenhoorn in het noorden, de Eeweg en de Molenweg in het zuidoosten en de Zeedijk/Plattendijk in het zuidwesten.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op een aanpassing van de waterparagraaf van het bestemmingsplan. De wijziging die bij de vaststelling is aangebracht, is vermeld de nota ‘Farm Frites e.o., nota zienswijzen’. De nota is als bijlage bij het bestemmingsplan gevoegd.

Vastgesteld bestemmingsplan ter inzage van 3-10-’13 t/m 13-11-‘13

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 3 oktober 2013 tot en met woensdag 13 november 2013 bij de receptie in het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 te Abbenbroek, voor een ieder ter inzage. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0568.BNSBUIFFO012009-0900

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende de ter inzagetermijn beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

  • belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de:

Raad van State

afdeling Bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffiegeld verschuldigd.

Naar boven