Logo Bernisse
Vaststelling beheersverordening 'Gemeenlandsedijk Noord 23, 25 en 31 te Abbenbroek', Bernisse

Het college van B&W van Bernisse maakt volgens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in de vergadering van 17 september 2013 de beheersverordening 'Gemeenlandsedijk Noord 23, 25 en 31 te Abbenbroek' (planID: NL.IMRO.0568.BHVABBDRP012013-1000) heeft vastgesteld. Het gebied waarop de beheersverordening betrekking heeft is gelegen aan de Gemeenlandsedijk Noord 23, 25 en 31 te Abbenbroek.

De beheersverordening betreft de actualisatie van het vigerende bestemmingsplan ‘Abbenbroek Dorp 1992’ en legt de bestaande bestemmingen en de bestaande planologische mogelijkheden voor het plangebied vast. Dit in afwachting van mogelijke plannen voor de herontwikkeling van de locatie ten behoeve van woningbouw. Hiervoor zal dan te zijner tijd een afzonderlijke planologische procedure worden gevoerd.

Bij de vaststelling zijn ten opzichte van de ontwerpbeheersverordening geen wijzigingen aangebracht.

De vastgestelde beheersverordening en bijbehorende stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.gemeentebernisse.nl. Tevens kunt u de beheersverordening op afspraak inzien op het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 te Abbenbroek. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0181 – 667200.

Tegen de vastgestelde beheersverordening staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven