Logo Lisse
Bekendmaking Besluit Ringvaartzijde 21 (uitgebreide voorbereidingsprocedure), Lisse

De burgemeester en wethouders van Lisse maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een woning en het afwijken van de huidige bestemming op het perceel Ringvaartzijde 21, Gemeente Lisse, sectie D, onder nummer 8298.

Besluit ter inzage

Het besluit, de goede ruimtelijke onderbouwing, de aanvraag en andere relevante stukken liggen van donderdag 3 oktober tot en met woensdag 13 november 2013 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lisse. U kunt de stukken ook vinden op www.lisse.nl onder inwoners/ruimtelijke plannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatiecode: NL.IMRO.0553.romzringvaartz21-VA01 .

Bent u het niet eens met dit besluit?

Indieners van zienswijzen en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het besluit, kunnen een beroepschrift indienen bij de rechtbank in ‘s – Gravenhage.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift moet een datum hebben en uw handtekening moet eronder staan. Ook uw naam en adresgegevens moeten er op staan. Verder is het belangrijk dat u in het beroepschrift aangeeft tegen welk besluit u in beroep gaat en wat uw redenen daarvoor zijn. U stuurt het beroepschrift vervolgens aan de rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen.

Het beroepschrift staat de werking van het besluit niet in de weg. Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek indienen om de werking voorlopig uit te stellen. Dat verzoek dient u in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Hier moet u ook griffierecht voor betalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Lezaire via telefoonnummer (0252) 433222.

Lisse, 2 oktober 2013

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven