Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), bouwen acht woningen in Mierlo, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: bouwen acht woningen

Locatie: Atalanta 2, 2A, 2B, 2C en Vlinderlaan 51, 53, 55, 57 in Mierlo

Activiteiten: – bouwen - inrit/uitweg - planologisch strijdig gebruik

Registratienummer: 20130194

Datum besluit: 23 september 2013

Datum verzending: 23 september 2013

De hierboven genoemde ontwerpbeschikking en de overige relevante stukken liggen vanaf de dag na publicatie voor een periode van 6 weken ter inzage en zijn digitaal in te zien via de website www.Geldrop-mierlo.nl . Indien u de stukken fysiek wilt inzien kunt u daarvoor een afspraak maken via de website www.geldrop-mierlo.nl of telefonisch met het cluster Vergunningen van de afdeling Publiekszaken, bereikbaar via telefoonnummer 14 040.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen zes weken na de dag van publicatie van dit besluit zienswijzen indienen bij Burgemeester en wethouders van de Gemeente Geldrop-Mierlo, postbus 10101, 5660 GA, Geldrop. Een zienswijze moet worden ondertekend, gedateerd en bevat naam en adres van de indiener, een omschrijving van het voorgenomen besluit en de gronden van de zienswijze bevatten. In de periode van ter inzage legging kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend.

Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven