Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerp eerste fase omgevingsvergunning locatie Laan van Vlaanderen 141, Amsterdam - Nieuw-West

Kennisgeving ‘Ontwerp eerste fase omgevingsvergunning‘ voor ‘het gebruiken van een bouwwerk in afwijking van een bestemmingsplan’, namelijk het transformeren van een bestaand kantoorgebouw naar een woongebouw met 14 appartementen met bijbehorende bergingen en een commerciële / maatschappelijke ruimte op de locatie Laan van Vlaanderen 141 te Amsterdam – Nieuw-West.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam heeft het voornemen conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een eerste fase omgevingsvergunning te verlenen voor het transformeren van een bestaand kantoorgebouw naar een woongebouw met 14 appartementen met bijbehorende bergingen en een commerciële / maatschappelijke ruimte op de locatie Laan van Vlaanderen 141 te Amsterdam kadastraal bekend onder gemeente Amsterdam Sloten, sectie E, nummer 06760 (OLO 741655).

De ontwerp eerste fase omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 oktober 2013 voor een periode van zes weken ter inzage bij:

  • Locatie Van Suchtelen van de Haarestraat 14;

allen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur (telefoon 14 020).

Een ieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het dossiernummer te vermelden.

Belanghebbenden die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren hebben gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht – kunnen tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

Amsterdam, 2 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud,

voorzitter J. Goedhart, secretaris

Naar boven