Logo Stede Broec
Inspraak ontwerp Beheersverordening ‘Stede Broec-Noord’, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op basis van de inspraakverordening van 6 november 2003 bekend dat met ingang van 31 januari 2013 het ontwerp van de Beheersverordening “Stede Broec-Noord” ten behoeve van inspraak voor zes weken ter inzage ligt.

Welk gebied valt onder Stede Broec-Noord

De Beheersverordening ‘Stede Broec-Noord is van toepassing op de volgende woonwijken/plannen:

In Bovenkarspel de plannen Rozeboom en Zuidervoert;

In Grootebroek de plannen: Hoge Sluissloot (bomenwijk), Zesstedenpark en Noordertogt.

Procedure/inspraak

Voor het vaststellen van een Beheersverordening kent de wet geen procedure. Wij vinden het echter wel belangrijk om ingezetenen en belanghebbende de gelegenheid te bieden om de Beheersverordening voor de vaststelling daarvan in te zien en hun reactie daarop te kunnen geven. De inspraakreacties zullen beantwoord worden en indien nodig en wenselijk in de Beheersverordening worden aangepast. Van de inspraak wordt een eindverslag opgesteld. De gemeenteraad zal vervolgens een besluit nemen over de vaststelling van de Beheersverordening.

Hoe kunt u reageren

Het ontwerp van de Beheersverordening ligt ter inzage bij de balie Grondzaken van de Gemeente, De Middend 2 te Bovenkarspel. Het is mogelijk om schriftelijke inspraakreacties in te dienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Daarnaast kunt u de verordening raadplegen via onze gemeentelijke website www.stedebroec.nl.

Voor het maken van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM/BOUWEN, telefoonnummer:0228-510111.

Naar boven