Logo Ooststellingwerf
Ontwerp Masterplan Oosterwolde Centrum – Venekoten Noord, Ooststellingwerf

Het college van burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf heeft besloten:

  • Het ontwerp Masterplan Oosterwolde Centrum – Venekoten Noord ter inzage te leggen. Het Masterplan wordt vastgesteld als structuurvisie (artikel 2.1. Wet ruimtelijke ordening) voor het beschreven plangebied.

De bestaande structuurvisie Ooststellingwerf 2010 – 2030 wordt voor het in het Masterplan beschreven plangebied bijgesteld. Concreet betekent dit dat de hoofdstukken 11 en 12 van de huidige structuurvisie komen te vervallen en worden vervangen door de nieuwe structuurvisie.

Ter inzage

Op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ligt het ontwerp Masterplan met bijlagen vanaf 18 september tot en met 4 november 2013 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage:

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u zienswijze over het ontwerp Masterplan en bijbehorende bijlage indienen. Zienswijzen kunt u richten aan:

College van burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf

Postbus 38

8430 AA Oosterwolde fr.

Ter attentie van projectleider Jules van der Weerd

U moet de zienswijze indienen binnen 6 weken na de dag van publicatie van deze ter inzage legging.

U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Oscar Weehuizen via telefoonnummer (0516) 566 367 of via o.weehuizen@ooststellingwerf.nl.

Vervolg

Er wordt een verslag gemaakt van de ontvangen zienswijzen, waarin deze zijn voorzien van een antwoord. De indieners van inspraakreacties worden hierover schriftelijk geïnformeerd. Het verslag wordt betrokken bij het vaststellen van de structuurvisie. Het is de bedoeling dat de gemeenteraad de structuurvisie in januari 2014 definitief vaststelt. Hiertegen staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven