Logo Losser
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Buitengebied ‘Partiële herziening fietsroute en recreatiewoningen Lutterzand’, Losser

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Losser maakt op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 17 september 2013 het bestemmingsplan “bestemmingsplan Buitengebied “Partiële herziening fietsroute en recreatiewoningen Lutterzand “, gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om een recreatiewoning te bouwen in de omgeving van Lutterzandweg 12 i, een terras aan te leggen bij de Lutterzandweg 12 R en daar koffie,thee en ijs te verkopen alsmede de verlegging van een fietsroute in de onmiddellijke omgeving van de Greune Stet.

Door de raad is op het ontwerpbestemmingsplan een wijziging aangebracht.

De volgende wijziging is op het ontwerp aangebracht:

Artikel 4.1. wordt gewijzigd door toe te voegen dat een extra berging van 9 m2 aanwezig mag zijn voor de verkoop van koffie, thee en ijs op het terras.;

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde plan ligt met ingang van 2 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage en is in te zien:.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven