Logo Katwijk
Goedgekeurd bestemmingsplan De Kleipetten-Zuid, Katwijk

Het bestemmingsplan Kleipetten-Zuid is bij hernieuwd besluit van 10 september 2013 gedeeltelijk goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (kenmerk: PZH-2013-426207882) voor wat betreft de bestemming “Woondoeleinden uit te werken (WU)”. Het besluit en het bestemmingsplan liggen, vanaf 26 september 2013 gedurende een termijn van zes weken, ter inzage op het gemeentehuis.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid Holland kan gedurende genoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan, voor zover het besluit strekt tot goedkeuring, worden ingesteld door:

  • degenen die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht.

De dag nadat de beroepstermijn is afgelopen, wordt het besluit van kracht, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van een beroep tevens bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan. Indien dat het geval is, wordt het besluit niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Gebied

Omschrijving

Inzagetermijn

Het plangebied bevindt zich ten zuiden van de De Kleipetten. Aan de Westzijde wordt het plangebied begrensd door de Oude Rijn, de zuidzijde wordt begrensd door de tennisvereniging en de woonwijk Waterbospark en de oostzijde door de Valkenburgerweg.

Gedeeltelijke goedkeuring van bestemmingsplan De Kleipetten-Zuid door GS van Zuid-Holland na uitspraak van de Raad van State

26 september 2013 tot en met 7 november 2013

Naar boven