Logo Roerdalen
Vaststelling bestemmingsplan Boomstraat 31a-33 Posterholt, Roerdalen

Ter inzage

Van 1 oktober 2013 tot 12 november 2013 voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Boomstraat 31a-33 Posterholt ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Schaapsweg 20). Dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u ook elektronisch inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gebiedsomschrijving

Het plangebied “Boomstraat 31a-33 Posterholt bestaat uit de bestaande bedrijfslocatie op genoemd adres, liggend aan de rand van de dorpskern van Posterholt. Het plan biedt een juridisch en planologisch kader voor uitbreiding van de bedrijfsbebouwing binnen de begrenzing van de bedrijfskavel en ruimere functiemogelijkheden voor bedrijfsvestigingen met lagere milieucategorie.

Raadsbesluit

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld op 12 september 2013.

Instelling beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan

Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u belanghebbende bent en in een eerder stadium (inzage ontwerpplan) een zienswijze heeft ingediend of als u redelijkerwijs niet verweten kan worden dat u geen zienswijze heeft ingediend. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Planje van onze afdeling Leefomgeving, telefoon 0475-538 888

Sint Odiliënberg, 24 september 2013

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester, M.D. de Boer-Beerta

Naar boven