Besluit van de Minister van Economische Zaken van 20 september 2013, nr. WJZ/13156401, houdende wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZ 2012

De Minister van Economische Zaken,

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3, tweede lid, van het Coördinatiebesluit organisatie en bedrijfsvoering rijksdienst 2011;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZ 2012 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 19, eerste lid, komt te luiden:

  • 1. De uit dit besluit voor de secretaris-generaal voortvloeiende bevoegdheden gaan in geval van afwezigheid over op de loco secretaris-generaal. Bij afwezigheid van zowel de secretaris-generaal als de loco secretaris-generaal gaan de uit dit besluit voortvloeiende bevoegdheden over op een door de secretaris-generaal aangewezen directeur-generaal.

B

De bijlage wordt als volgt gewijzigd:

1. Onder vervanging van de punt komma door een punt vervalt Paragraaf IV, onderdeel C, tweede lid, onderdeel h.

2. Onder vervanging van de punt door een punt komma in paragraaf IV, onderdeel D, tweede lid, wordt een onderdeel toegevoegd luidende:

  • h. het aanpakken van administratieve lasten/regeldruk op het domein van het Ministerie van Economische Zaken.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst met dien verstande dat artikel I, onderdeel A, terugwerkt tot en met 16 september 2013 en artikel I, onderdeel B, terugwerkt tot en met 1 juni 2013.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

's-Gravenhage, 20 september 2013

De Minister van Economische Zaken, H.G.J. Kamp

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven