Logo Noordoostpolder
ontwerpbesluit omgevingsvergunning Onderduikersweg 31 te Emmeloord, Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend, dat er op 23 april 2013 een verzoek om omgevingsvergunning is gedaan op grond van artikel 2.1 lid 1 onder a en c Wabo voor het bouwen van een opslagloods op het perceel Onderduikersweg 31 te Emmeloord. De aanvraag heeft betrekking op de activiteit bouwen van een bouwwerk en het afwijken van het geldende bestemmingsplan.

Omdat de aanvraag in strijd is met het geldende bestemmingsplan “Landelijk gebied 2004” kan er niet zonder meer een omgevingsvergunning worden verleend. Het college is voornemens middels een afwijking van het bestemmingsplan “Landelijk gebied 2004” op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo mee te werken aan de aanvraag omdat de aanvraag is voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing.

De kennisgeving is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00042-0001

De stukken zijn ook raadpleegbaar via www.noordoostpolder.nl via “plannen ter inzage”.

Voordat overgegaan wordt op een definitieve beslissing kan een ieder met ingang van 27 september 2013 voor een periode van zes weken kennis nemen van het ontwerpbesluit. Deze ligt ter inzage op het gemeentehuis te Emmeloord bij het loket Woonomgeving. Tijdens deze termijn kan een ieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de bovengenoemde periode een afspraak gemaakt worden met de heer M. de Jong (0527) 63 35 05 van het cluster Vergunningen.

Naar boven