Logo Cuijk
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied 2010, wijziging Hapseweg 21’, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat het wijzigingsplan “Buitengebied 2010, wijziging Hapseweg 21” door het college van B&W ongewijzigd is vastgesteld op 17 september 2013. Er is geen exploitatieplan vastgesteld. Het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden vanaf 25 september 2013 zes weken voor beroep ter inzage gelegd.

Het wijzigingsplan voorziet in de vormverandering van het agrarische bouwvlak ter plaatse van Hapseweg 21 te Cuijk. De vormverandering maakt een efficiëntere indeling van het bouwvlak mogelijk, rekening houdend met een nieuwe melkrundveestal en sleufsilo.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

In de periode van woensdag 25 september 2013 tot en met dinsdag 5 november 2013 kan:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, beide Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage. Voor de mogelijkheid van beroep worden de besluiten omtrent de vaststelling van het wijzigingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan als één besluit aangemerkt.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt op 6 november 2013 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het vaststellingsbesluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Cuijk, 24 september 2013.

Burgemeester en wethouders van Cuijk, W.A.G. Hillenaar, burgemeester.

R.P. Hoffmann, secretaris.

Naar boven