Logo Landerd
Ontwerp Structuurvisie Landerd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landerd maken op grond van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat voor het gehele grondgebied van de gemeente een structuurvisie is opgesteld.

Het vertrekpunt van de structuurvisie vormt de feitelijke regiebehoefte van de gemeente op de ruimtelijke ontwikkelingen die nu en de komende jaren aan de orde zijn. De ontwerp Structuurvisie Landerd geeft aan welke ontwikkelingen de gemeente de komende jaren voorziet op het gebied van wonen, werken, voorzieningen, het buitengebied en de mobiliteit en beschrijft wat de gemeente met deze ontwikkelingen gaat doen.

Inzage

Conform het bepaalde in afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht ligt de ontwerp structuurvisie met ingang van 26 september 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage.

De structuurvisie is vooral een gebruiksdocument. De vorm is daarop afgestemd. Het ontwerp is dan ook het beste digitaal te raadplegen via de website: http://www.svlanderd.nl

Het kaartmateriaal behorende bij de visie is enkel digitaal raadpleegbaar. Het analoge plan (visiedeel) kan worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis van Landerd. Voor inzage op een ander tijdstip of een inhoudelijke toelichting kan een afspraak worden gemaakt met dhr. P. van Mil van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Daarnaast is de ontwerp structuurvisie digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.svlanderd2013-OW01

Inloopavond

Op maandag 14 oktober 2013 wordt er een inloopavond georganiseerd in de hal van het gemeentehuis, Kerkstraat 39 in Zeeland. Er is een vrije inloop tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Iedereen kan tijdens de avond kennis nemen van en vragen stellen over de ontwerp structuurvisie.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over de ontwerp structuurvisie kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan geadresseerd worden aan het college van burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Procedure

Ten aanzien van de ontwerp structuurvisie kunnen zienswijzen worden ingediend, voordat een besluit genomen wordt. Een zienswijze kan aanleiding zijn om de ontwerp structuurvisie aan te passen. Na verwerking van eventuele zienswijzen zal de ontwerp structuurvisie aan de gemeenteraad ter vaststelling worden aangeboden. Tegen het besluit tot vaststelling kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven