Logo Aa en Hunze
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Bungalowpark Boerhaarsveld Schoonloo, uitbreiding in zuidelijke richting’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze hebben op 22 januari 2013 het wijzigingsplan “Bungalowpark Boerhaarsveld Schoonloo, uitbreiding in zuidelijke richting” gewijzigd vastgesteld. De gewijzigde vaststelling betreft een aangepaste bijlage 1 bij de voorschriften van het wijzigingsplan.

Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en het bestemmingsplan “Buitengebied” van de voormalige gemeente Rolde.

In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de voormalige gemeente Rolde is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om het bungalowpark Boerhaarsveld, aan de Warmenbossenweg ten noordoosten van Schoonloo, in zuidelijke richting uit te breiden. Het plan voorziet in de realisatie van maximaal 22 recreatiebungalows. De uitbreiding zal landschappelijk worden ingepast door middel van groensingels.

Het vastgestelde wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 7 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten en is tevens digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’).

Met ingang van de dag na die waarop het wijzigingsplan ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp van het wijzigingsplan aan Burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp van het wijzigingsplan bij Burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijziging die Burgemeester en wethouders bij de vaststelling in het plan hebben aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het wijzigingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven