Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Lingedael’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt:

van 26 september 2013 tot en met 6 november 2013 bij de bouwbalie van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt:

  • het ontwerp van bestemmingsplan ‘Landgoed Lingedael’.

Dit bestemmingplan ziet toe op twee onderdelen van de totale ontwikkeling rond de Lingemeren: de bestaande classificeerinstallatie ten zuiden van het Lingemeer en landgoed Lingedael.

De installatie was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de zandwinning in het huidige Lingemeer, maar blijft nu langer in gebruik in verband met de zandwinning in Lingemeer II. Hiervoor moet het vigerende bestemmingsplan worden aangepast en geactualiseerd, evenals voor het te ontwikkelen landgoed Lingedael waarbij wonen, natuurontwikkeling, waterbeheer, landschapsbouw en recreatie samengaan.

Inzageperiode: 26 september 2013 t/m 6 november 2013

Inzageplaatsen:

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: tijdens inzagetermijn, door een ieder, bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Als u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, maak dan tevoren een afspraak via 0488-449900.

Opheusden, 25 september 2013

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven