Logo Steenwijkerland
Ontwerp-bestemmingsplan Steenwijk en Tuk, Steenwijkerland

Er is voor Steenwijk en Tuk een ontwerp-bestemmingsplan opgesteld. Het plan heeft betrekking op het vervangen van diverse bestemmingsplannen van Steenwijk en Tuk. Met dit bestemmingsplan wordt vooral de huidige situatie vastgelegd en zal er een eenduidig beleid gaan gelden. Het bestemmingsplan biedt geen ruimte voor nieuwe ontwikkelingen zoals het bouwen van nieuwe woningen en woonwijken. De bedrijventerreinen Groot Verlaat, Hooidijk, Dolderkanaal en het Novac terrein vallen buiten dit bestemmingsplan. Voor deze terreinen wordt apart een bestemmingsplan opgesteld.

De in het kader van de inspraak en het vooroverleg ontvangen reacties zijn verwerkt in een Nota inspraak en vooroverleg. De aanpassingen die daaruit voortvloeien zijn in het bestemmingsplan verwerkt.

De stukken liggen van 6 februari 2013 tot en met 19 maart 2013 ter inzage (1). Daarnaast kunt u het ontwerp raadplegen via de gemeentelijke website de volgende website https://gaas.roplandata.nl/RO_steenwijkerland. De bestanden zijn beschikbaar op het gemeentelijke webadres: http://212.78.207.19:443/1E23BD2E-8BCB-4BF0-B670-8B92A49AD95F/

Reageren?

Over het ontwerp-bestemmingsplan kan iedereen t/m 19 maart mondeling of schriftelijk een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren brengen.

Naar boven