Logo Stein
Vaststelling bestemmingsplannen Kern Stein en Kern Elsloo, Stein

Burgemeester en wethouders van Stein maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 11 september 2013 de bestemmingsplannen Kern Stein en Kern Elsloo heeft vastgesteld.

Beide plannen zijn gewijzigd vastgesteld naar aanleiding van ingediende zienswijzen dan wel ambtshalve opmerkingen.

Voor wat betreft de wijzigingen ten opzichte van beide ontwerpbestemmingsplannen wordt verwezen naar het raadsvoorstel en de raadsbesluiten en de daarbij behorende Nota’s van Zienswijzen

De vastgestelde bestemmingsplannen, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 26 september 2013, gedurende zes weken, tot en met 6 november 2013, tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Stein, Stadhouderslaan 200, bij de Afdeling Publiekszaken.

Tevens is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl :

en de gemeentelijke website www.gemeentestein.nl (actueel/bekendmakingen/ bestemmingsplannen).

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep tegen de vastgestelde bestemmingsplannen worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de wijzigingen die bij vaststelling van de plannen zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De besluiten tot vaststelling treden daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit waarop het verzoek betrekking heeft treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Stein, 25 september 2013

Burgemeester en Wethouders van Stein, G.B.J. Koopmans, burgemeester

J.G.A.W. Willemsen, secretaris

Naar boven