Logo Vianen
Ontwerp bestemmingsplan ‘Wilhelminastraat e.o.’ te Vianen

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.1 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan

“Wilhelminastraat e.o.”

Het plangebied “Wilhelminastraat e.o.” betreft de naoorlogse uitbreidingswijk Zederik, ten zuiden van de historische binnenstad van de kern Vianen. Het gebied ligt direct ten noorden van de Rijksweg A2. Het gebied wordt in het noorden begrensd door de Mr. M.C. van Hallstraat/Irenestraat. De grens in het oosten wordt gevormd door een parkeerplaats, die momenteel wordt ontsloten door de Beatrixstraat en grenst aan de achtererven van de woningen aan de Willem Alexanderstraat. De Wilhelminastraat met bijbehorende zuidelijke groenstrook zorgt voor de grens in het zuiden. De Burg. Jonkheer Hoeufftlaan zorgt ten slotte voor de westelijke begrenzing van het plangebied.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan “Wilhelminastraat e.o.” betreft de herstructurering van het gebied.

Het ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminastraat e.o.” kan vanaf woensdag 25 september tot en met dinsdag 5 november 2013 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. Het officiële en ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op internet via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.vianen.nl (via “wonen, veiligheid en verkeer”, “wonen en bouwen”, “bestemmingsplannen”. Het digitale identificatienummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.0620.bp0014-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad.

Uw schriftelijke reactie kunt u sturen aan: Gemeenteraad van Vianen, T.a.v.: Unit Ruimtelijke Ontwikkeling & Projecten, Postbus 46, 4130 EA Vianen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Unit Ruimtelijke Ontwikkeling & Projecten via telefoonnummer 0347-369 911.

Naar boven