Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Kennisgeving voorontwerpbestemmingsplan ‘Westergeest – Bumawei 21’, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken bekend dat op grond van de gemeentelijke inspraakverordening het voorontwerpbestemmingsplan “Westergeest – Bumawei 21” vanaf donderdag 26 september 2013 ter inzage ligt. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening. Dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van een enkele woning ter plaatse van het perceel (de huidige tuin) gelegen ten noorden van de woning aan de Bumawei 21 te Westergeest.

Ter inzage:

Het digitale voorontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en tevens via www.kollumerland.nl onder wonen en leven / wonen en omgeving / ruimtelijke plannen.

Daarnaast liggen de stukken met ingang van 26 september gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een reactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Wilt u buiten openingstijden het plan inzien of mondeling een reactie indienen dan kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, cluster Ruimtelijke Ordening, telefoon 0511-458 888.

Naar boven