Logo Súdwest-Fryslân
Vaststelling beheersverordening Binnenstad Sneek, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 12 september 2013 de beheersverordening Binnenstad Sneek heeft vastgesteld.

Inhoud beheersverordening

Het doel van deze beheersverordening is het vastleggen van het bestaande gebruik en de huidige planologische mogelijkheden in de binnenstad van Sneek. Bij de beheersverordening is een kaart gevoegd waarop het exacte verordeningsgebied staat. De inhoud van de beheersverordening komt overeen met het huidige bestemmingsplan voor de binnenstad van Sneek. De wijzigings- en de uitwerkingsmogelijkheden zijn echter uit de beheersverordening verwijderd.

Ter inzage

De beheersverordening ligt met ingang van 27 september 2013 ter inzage bij de gemeenteloketten en is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/vastgesteld en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planindentificatienummer van deze vastgestelde beheersverordening is:

NL.IMRO.1900.2013oostBVbinsneek-vast

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt in werking op 27 september 2013. Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen (hoger) beroep worden ingesteld.

Naar boven