Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan ‘Eelke Meinertswei in Westergeest’, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Eelke Meinertswei in Westergeest” vanaf donderdag 26 september 2013 ter inzage ligt. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Dit wijzigingsplan voorziet in de bouw van een enkele woning ter plaatse van het perceel gelegen tussen de Eelke Meinertswei 26 en de Eelke Meinertswei 30 te Westergeest. Dit wijzigingsplan is opgesteld binnen de kaders van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan Westergeest wat is vastgesteld op 3 mei 2012.

Ter inzage:

Het digitale ontwerpwijzigingsplan is raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.kollumerland.nl onder wonen en leven / wonen en omgeving / ruimtelijke plannen.

Tevens liggen de stukken met ingang van 26 september gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Gedurende voornoemde termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA te Kollum. Indien u buiten de openingstijden het plan wilt inzien of mondeling een zienswijze wilt indienen, dan kunt u binnen de termijn van de ter inzage legging een afspraak maken met de afdeling VROM, cluster Ruimtelijke Ordening, telefoon 0511-458 888.

Naar boven