Logo Roerdalen
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Huysbongerdweg ongenummerd te Montfort, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Huysbongerdweg ong te Montfort voor iedereen ter inzage ligt.

Inzien of raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken van 1 oktober 2013 tot 12 november 2013 ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. Het bestemmingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gebiedsomschrijving

Het plangebied heeft betrekking op het realiseren van een woning op de Huysbongerdweg ongenummerd. Hierbij worden drie bouwtitels op de locatie Bosring teruggebracht naar twee bouwtitels en de vrijgekomen bouwtitel wordt ingezet op de locatie Huysbongerdweg ongenummerd.

Zienswijzen

Tot 12 november kan iedereen schriftelijk of mondeling reageren op dit ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Bakkenes van de afdeling Leefomgeving, telefoon:(0475) 538 888.

Naar boven