Logo Heeze-Leende
Ontwerpbestemmingsplan ‘Sterkselseweg 52, Heeze’, Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Sterkselseweg 52” met ingang van 26 september 2013 tot en met 6 november 2013 ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl .

Sterkselseweg 52 is momenteel planologisch geregeld in het bestemmingsplan Kom Heeze. Het nieuwe bestemmingsplan heeft als doel verplaatsing van het bouwvlak op bovengenoemd perceel en het vergroten van de goot- en bouwhoogte ten opzichte van de bestaande bebouwing. Het plangebied zal in de toekomstige situatie beter passen binnen de karakteristieke stedenbouwkundige aspecten aan de Sterkselseweg. Het patroon van vrijstaande woningen met doorzichten naar achter zal gecontinueerd worden en de woning zal in lijn met de andere woningen worden gesitueerd op kortere afstand van de weg. De beoogde ontwikkeling sluit aan en verbetert de karakteristiek van de Sterkselseweg.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y.J. Trienekens (040-2241494). U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Naar boven