Logo Son en Breugel
Ontwerpstructuurvisie Son en Breugel; Een ruimtelijke uitnodiging voor 2020–2030, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat vanaf donderdag 3 oktober 2013 tot en met woensdag 30 oktober 2013 de “ontwerpstructuurvisie Son en Breugel; een ruimtelijke uitnodiging voor 2020–2030” (NL.IMRO.0848.SV100SONENBREUGEL-ON01 ) ter inzage ligt bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

De “ontwerpstructuurvisie Son en Breugel; een ruimtelijke uitnodiging voor 2020–2030” is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl .

De “ontwerpstructuurvisie Son en Breugel” heeft betrekking op het hele grondgebied van de gemeente Son en Breugel. De ontwerpstructuurvisie bevat de hoofdlijnen van het ruimtelijk beleid van de gemeente voor de komende jaren, met een doorkijk tot 2020/2030.

In de ontwerpstructuurvisie wordt ingegaan op de kwaliteiten en gewenste ontwikkelingen (in de vorm van ruimtelijke uitnodigingen) op het terrein van onder meer het groen, natuur en landschap, cultuurhistorische aspecten, de mogelijkheden voor woningbouw, mobiliteit en werkgebieden, kernranden, het buitengebied, de centra en de voorzieningenstructuur.

Op grond van de algemene inspraakverordening van de gemeente kan gedurende de terinzagelegging een ieder schriftelijk reageren op de ontwerpstructuurvisie onder vermelding van ‘Inspraakreactie ontwerpstructuurvisie Son en Breugel’. Schriftelijke reacties dienen te worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 8, 5690 AA Son en Breugel.

Naar boven