Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Volkstuincomplex Rederijklaan’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van donderdag 26 september 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Volkstuincomplex Rederijklaan’.

Het plangebied omvat een locatie van circa 7.000 m2 gelegen aan de Rederijklaan te Geldrop-Mierlo. Het gebied wordt aan de westzijde gekenmerkt/begrensd door landbouwgronden, aan de oostzijde door een gebied met gemengde functies, aan de noordzijde door een bosgebied en aan de zuidzijde door woonkavels.

Het doel van dit bestemmingsplan is het bieden van een actueel, helder, leesbaar, uitvoerbaar en handhaafbaar planologisch-juridisch beleidskader voor een nieuw vollkstuincomplex aan de Rederijklaan. Dit kader is gericht op het beheer van bestaande kwaliteiten en functies en het faciliteren van nieuwe kwaliteiten en functies.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10 101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage in de Publiekshal van het gemeentehuis, Hofstraat 4 te Geldrop. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen onder kop ‘Plannen en Projecten’ – ‘Bestemmingsplannen’ – ‘Bestemmingsplannen in ontwikkeling’ en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met Peter Verstraaten van de afdeling Ruimte. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 040.

Geldrop-Mierlo, 25 september 2013.

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, J.H.M van Vlerken secretaris

M.J.D. Donders-de Leest burgemeester

Naar boven