Logo Sint Anthonis
Voorbereidingsbesluit woonwagenlocatie ‘De Hoef’, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken ingevolge artikel 3.7, lid 7, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de raad in zijn vergadering van 23 september 2013 op grond van artikel 3.7 lid 1 Wro heeft verklaard dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een gedeelte van het perceel sectie C, nr. 4493, plaatselijk bekend als woonwagenlocatie “De Hoef”.

Het genoemde voorbereidingsbesluit met identificatienummer NL.IMRO.1702.1VBBDeHoef-VA01 treedt op 24 september 2013 in werking.

Dit besluit ligt vanaf 24 september 2013 ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis van Sint Anthonis. Het besluit is vanaf die datum tevens in te zien op de internetsite van de gemeente www.sintanthonis.nl en tevens via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het betreffende perceel is aangegeven op de bij bovengenoemd besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte bijlage en situatietekening. Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met lid 2, onder C, van de Bijlage behorende bij deze Wet, geen bezwaar of beroep mogelijk.

Sint Anthonis, 23 september 2013

Naar boven