Logo Bergen op Zoom
Bestemmingsplan Stationsgebied e.o. onherroepelijk, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Stationsgebied e.o.’ met plannummer IMRO.0748.BP0068-0401, met ingang van 3 september 2013, onherroepelijk is geworden.

Het plangebied beslaat het gebied vanaf de spoorwegovergang aan de Wouwsestraatweg en volgt de spoorlijn tot en met het huidige politiebureau, J. Obrechtlaan 9. Aan de oostzijde grenst het plangebied aan de spoorlijn. Aan de westzijde loopt het plangebied vanaf de spoorwegovergang Wouwsestraatweg, Stationsplein, Zuid-oostsingel (23a t/m 25a).

Het accent ligt in het bestemmingsplan op het bevestigen en regelen van het huidige gebruik. Daarnaast is de gasleiding opgenomen. Via wijzigingsbevoegdheden zijn een aantal toekomstige ontwikkelingen voorzien.

Tegen het bestemmingsplan is geen beroep en/of voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ingediend, waardoor het plan op 3 september onherroepelijk is geworden. Het plan ligt vanaf 23 september 2013 ter inzage bij het team Ruimtelijk Ordening en Vergunningen en is tevens digitaal beschikbaar via de onze gemeentelijke website http://www.bergenopzoom.nl onder “Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening”. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.BP0068-0401 )

Bergen op Zoom, 22 september 2013

Naar boven