Logo Borsele
Beheersverordening ‘Kern Hoedekenskerke, 2013’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken het volgende bekend. Bij besluit van 5 september 2013 heeft de gemeenteraad van Borsele de beheersverordening “Kern Hoedekenskerke, 2013” vastgesteld.

Inhoud

De hoofddoelstelling van de beheersverordening is het bieden van een actueel planologisch kader voor de kern Hoedekenskerke, waarbij de bestaande situatie wordt vastgelegd. Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan, maar is bedoeld voor gebieden waar geen grootschalige ontwikkelingen zijn voorzien.

De beheersverordening vervangt het bestemmingsplan “Kern Hoedekenskerke 2003”.

Inzage

U kunt de beheersverordening via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul in het venster “ID” de identificatiecode NL.IMRO.0654.BVHK2013-0002 in. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl . Het besluit ligt daarnaast samen met de beheersverordening ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

In werking treding

De beheersverordening “Kern Hoedekenskerke, 2013” treedt op grond van artikel 142 van de Gemeentewet op de 8e dag na de bekendmaking in werking.

Heinkenszand, 18 september 2013

Naar boven