Omgevingsvergunning verleend (uitgebreide procedure), Retersbekerweg 46, 6343 PK Klimmen, Voerendaal

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure is gevolgd:

  • Retersbekerweg 46, 6343 PK Klimmen: het slopen van de bestaande agrarische gebouwen en het bouwen van een woning, stallingsruimte, bergruimte en een stalling voor paarden (verzonden 3 september 2013, UV 20130013).

Op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen 6 weken na de datum van bekendmaking van het besluit schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen bij de Rechtbank Maastricht, sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Daarnaast kunt u – indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dit vereist – aan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken ter zake een voorlopige voorziening te treffen.

U kunt ook digitaal beroep instellen of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

Naar boven