Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Olthofsweg-Veldhuizenweg, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 21 september 2013 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Olthofsweg-Veldhuizenweg ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam: NL.IMRO.0163.BPBUOLTHWEGVELDHWG-ON01 tevens inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://iturl.nl/snnr1m . Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/sntQd2 .

Het plan omvat de herziening voor de realisatie van een extra woning nabij Veldhuizenweg 4 te Hellendoorn ter compensatie van de sloop agrarische gebouwen horende bij de locaties Olthofsweg 7 en 9 te Hellendoorn. Het agrarisch bouwvlak aan de noordzijde van de Olthofsweg wordt verwijderd. De locatie Olthofsweg 7 blijft als agrarisch bedrijf met beperkte omvang bestaan, maar ter plaatse wordt de intensieve veehouderij beëindigd. De locatie Olthofsweg 9 wordt bestemd als burgerwoning.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven