Logo Hulst
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Parallelweg N258 Absdale-Hulst, Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 20 december 2012 het bestemmingsplan Parallelweg N258 Absdale-Hulst heeft vastgesteld.

Ingevolge artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde plan van 31 januari 2013 tot en met 13 maart 2013 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het plan is ook te raadplegen op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder wonen en leven, ruimtelijke plannen, bestemmingsplannen in procedure en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Degene, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3:4 Awb zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 1 februari 2013 tot en met 14 maart 2013 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage beroep instellen.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

De gemeenteraad heeft ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen, bij de vaststelling wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn weergegeven in het raadsbesluit en de daarbij behorende bijlagen.

Een ieder, die bezwaar heeft tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling van het bestemmingsplan Parallelweg N258 Absdale-Hulst in het ontwerp zijn aangebracht, kan gedurende bovengenoemde periode eveneens bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State beroep instellen.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling, bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2550 EA ’s Gravenhage.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw E. Gerritse- Dekker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op tel. 0114 389254.

Hulst, 30 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De ecretaris, S. ter Wal

Naar boven