Logo Leiden
Omgevingsvergunning Hoge Morsweg 111 verleend, Leiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maken bekend een 1e fase omgevingsvergunning met identificatienummer NL.IMRO.0546.PB00053-0301 te hebben verleend voor de locatie Hoge Morsweg 111. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van tien woningen tussen de Hoge Morsweg en de Zirkoonstraat. Het ontwerpbesluit heeft van 14 mei 2012 t/m maandag 25 juni 2012 ter inzage gelegen. Binnen deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

Het besluit ligt vanaf 19 september 2013 t/m 31 oktober 2013 ter inzage. Een digitale versie is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl . De pdf-versie is te downloaden op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening . In het stadhuis en het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.

Beroep

Tijdens de beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Informatie

Nadere informatie in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen), tel. 14 071 of e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven