Logo Zundert
Ontwerpwijzigingsplan ‘Kennedyplein 3’ te Rijsbergen, Zundert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerp wijzigingsplan “Kennedyplein 3" te Rijsbergen ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Het plangebied van het wijzigingsplan omvat een klein gedeelte van het geldende bestemmingsplan ‘Centrumgebied Rijsbergen’. In dit bestemmingsplan heeft het plangebied de bestemming 'Gemengd', deels met een bouwvlak. Om op goede wijze de gewenste uitbreiding van de aanwezige cafetaria mogelijk te maken, is het college voornemens het bouwvlak aan één zijde te vergroten. Het gedeelte van het te vergroten bouwvlak blijft binnen de bestemming 'Gemengd'. Het wijzigingsplan "Kennedyplein 3" voorziet in deze bestemmingswijziging.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA Zundert. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (076-5969844).

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 19 september 2013 tot en met 30 oktober 2013 tijdens openingstijden ter inzage bij de gemeente, afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert). Het plan kan ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en/of via www.zundert.nl onder ‘Inwoner → Ruimtelijke procedures → Bestemmingsplannen’.

Vervolgprocedure

Als de ter inzage termijn voorbij is, wordt een voorstel gedaan tot vaststelling van het wijzigingsplan. In dat voorstel worden de eventuele ingekomen zienswijzen meegenomen bij de besluitvorming. In het vervolg van de procedure komt het wijzigingsplan nogmaals ter inzage te liggen als (eventueel gewijzigd) vastgesteld wijzigingsplan. De mogelijkheid bestaat dan nog om beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven