Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Vinkelsestraat 19, Heesch, Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter-inzage-legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Vinkelsestraat 19, Heesch’.

Inhoud

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om de bestaande bungalow op het adres Vinkelsestraat 19 in Heesch (gelegen achterop het perceel) te vervangen voor een hogere woning aan de voorzijde van het perceel.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief de bijbehorende stukken) ligt met ingang van 23 september 2013 gedurende 6 weken (tijdens openingstijden) ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BpVinkelsestraat 19-ow01) en www.bernheze.org .

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op de ontwerpbestemmingsplannen reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met mevrouw Y. Koudijs van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven