Logo Staphorst
Het realiseren van een dubbele woning achter het perceel Oude Rijksweg 239a te Rouveen, Staphorst

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maakt bekend dat overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 2.1 lid 1 onder c, artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° en artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het volgende afwijkingsbesluit in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage ligt:

  • Het realiseren van een dubbele woning in het kader van het open plekken beleid achter het perceel Oude Rijksweg 239a te Rouveen

Voornemen

Het projectgebied is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘De Streek’ en heeft daarin de bestemming ‘Agrarisch met waarden’. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan omdat het realiseren van een dubbele burgerwoning in strijd is met de geldende bestemming.

Ter visie legging

De ontwerpomgevingsvergunning, ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 18 september 2013 tot en met dinsdag 29 oktober 2013 ter inzage op het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26 te Staphorst. Het plan is tevens te raadplegen via www.staphorst.nl/bekendmakingen .

Voor het plan is geen verklaring van geen bedenkingen nodig van de raad. Het plan valt namelijk binnen de categorieën van gevallen waarvoor de raad heeft besloten dat een verklaring van geen bedenkingen niet noodzakelijk is.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagetermijn kan u naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerpomgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Staphorst, Postbus 2, 7950 AA te Staphorst. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie Grondgebied, 0522 – 467467. In de zienswijze dient te worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpomgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven