Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘De Brinkhorst’ (voorheen Vijfakkers-Noord), Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Brinkhorst’ (voorheen Vijfakkers-Noord) te Moordrecht met ingang van donderdag 19 september 2013 ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het plan gebied wordt omsloten door de Vierde Tochtweg, de Middelweg en de Weidezoom. De grens aan de noord-westzijde wordt gevormd door een brede sloot grenzend aan het landelijk gebied. Het bestemmingsplan ‘De Brinkhorst’ is een ontwikkelingsgericht bestemmingsplan. Het biedt een juridisch-planologisch kader, waarbinnen de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk De Brinkhorst tot stand kan komen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding (plankaart) en regels, en gaat vergezeld van een toelichting.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 19 september 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpDeBrinkhorst-Ow01 ). De stukken zijn ook als pdf-bestand in te zien op www.zuidplas.nl .

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711.

Naar boven