Logo Westland
Ontwerpbestemmingsplan Fietsviaduct Vlietpolderplein te Naaldwijk, Westland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken bekend dat ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 20 september 2013 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerp bestemmingsplan 'Fietsviaduct Vlietpolderplein te Naaldwijk' (NL.IMRO.1783.pbp00000036-ON01 ), met de hierbij behorende stukken.

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de aanleg en bouw van een fietsverbinding over het Vlietpolderplein te Naaldwijk. Het plangebied is gelegen boven en rondom het in ontwikkeling zijnde verkeersplein Vlietpolderplein en wordt globaal begrensd door de bestaande N213 (Burgemeester Elsenweg) en de in aanleg zijnde wegen Verlengde Veilingroute en Zuidelijke randweg Naaldwijk.

Inzien ontwerp

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.140174.nl/ruimtelijkeplannen . Het ontwerpplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan op afspraak worden ingezien bij het omgevingsloket. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht over het ontwerp bestemmingsplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de raad van Westland, t.a.v. afdeling ROV, team STB, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van 'Ontwerp bestemmingsplan Fietsviaduct Vlietpolderplein te Naaldwijk’.

Mondeling: Hiervoor kan telefonisch via de consulenten omgevingsloket een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar. 140174: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Westland, 19 september 2013

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek

de burgemeester, J. van der Tak

Naar boven