Logo Dinkelland
Gewijzigde vaststelling structuurvisie, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dinkelland maken bekend dat de gemeenteraad op grond van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening in zijn vergadering van 10 september 2013 de structuurvisie gemeente Dinkelland gewijzigd heeft vastgesteld.

De structuurvisie bevat de gemeentelijke visie op de gewenste ruimtelijke ontwikkelingen voor het gehele grondgebied van de gemeente Dinkelland.

De ontwerpstructuurvisie heeft met ingang van woensdag 2 januari 2013 tot en met woensdag 13 februari 2013 voor een ieder ter inzage gelegen. Ten aanzien van de ontwerpstructuurvisie zijn zienswijzen naar voren gebracht die aanleiding hebben gegeven de visie op onderdelen aan te passen. Ook zijn er enkele ambtshalve wijzigingen doorgevoerd.

De vastgestelde structuurvisie ligt met ingang van maandag 23 september 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage:

  • In papieren vorm tijdens openingsuren bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp

  • Digitaal via de gemeentelijke website www.dinkelland.nl (kopje “Snel naar” → Ter inzage)

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (kopje “Structuurvisies” – klikken op grondgebied Dinkelland)

De structuurvisie is geen (voor burgers) bindend juridisch document. Tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie kan, op grond van artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven