Logo Goirle
Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Leijkant (Riel), Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimte met ingang van 19 september 2013 gedurende zes weken (tot en met 30 oktober 2013) het ontwerpbestemmingsplan "Landgoed Leijkant" (NL.IMRO.0785.BP2012002Leijkant-ow01 ) voor een ieder ter inzage ligt.

Doel, ligging en begrenzing

Het ontwerpbestemmingsplan Landgoed Leijkant voorziet in het realiseren van een landgoed, voorzover gelegen binnen de gemeente Goirle. Het gaat daarbij om de inrichting van natuur, landbouw en twee huiskavels. Het plangebied wordt begrensd door de gemeentegrens met Tilburg en Zandeind. Het betreft de percelen, kadastraal bekend gemeente Goirle, sectie K, nummer 93 en gemeente Goirle, sectie K, nummer 71 (gedeeltelijk).

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan "Landgoed Leijkant" (alsmede alle relevante stukken) ligt tijdens bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien. Het plan is tevens raadpleegbaar op www.goirle.nl onder bestemmings- en wijzigingsplannen / ontwerp en op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

  • mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-531657).

Goirle, 18 september 2013.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, de secretaris, J.M. Tromp.

de burgemeester, M.G. Rijsdorp.

Naar boven